image

Qui som

Avinença es una organització sense ánim de lucre, constituida formalment el abril del 2005, fruit de la convergéncia de varies organitzacions i persones que veuen la necessitat d'impulsar el desenvolupament i l'us de la custòdia del territori al nostre país

Llegir més

image

Historia de la Custòdia

Els orígens de la custòdia del territori es remunten a la fi del segle XIX en Estats Units (el terme utilitzat en anglés és land stewardship). Des de llavors, aquest moviment s'ha anat estenent fonamentalment per Canadà, América Llatina i Europa, encara que es coneixen experiéncies de custòdia del territori en nombrosos països de la resta dels continents.

Llegir Més

image

Estatuts

Ací podreu consultar i decarregar-vos els estatus de l'Associació.

Estatuts

image

Els objectius son:

Impulsar l'us de la custòdia del territori com a part de l'estratègia de conservació dels recursos i dels valors naturals, culturals i paisatgí­stics del territori valencià...

Llegir Més

Avinença es una organització sense ánim de lucre, constituida formalment el abril del 2005, fruit de la convergéncia de varies organitzacions i persones que veuen la necessitat d'impulsar el desenvolupament i l'us de la custòdia del territori al nostre país.

La Custòdia del territori s'ha d'entendre com una filosofia per a facilitar les iniciatives voluntàries de conservació de la natura, el paisatge i el patrimoni cultural en finques privades i municipals. Iniciatives en que una entitat de custòdia, com es la nostra, assessora al propietari per fer una gestió de la seua finca orientada a la conservació dels seus valors i recursos.

Avinença vol constituir un lloc de trobada per a totes les xarxes i entitats de custòdia que porten a terme la seua activitat al Pais Valencià , brindant suport i impuls mitjançant la participació com un tret essencial per a la seua bona consecució.

Facebook

sitemap